Брутален шамар през лицето на ДесиСлава: Губи кариерата си?

Брутален шамар през лицето на ДесиСлава: Губи кариерата си?
Гласувайте за статията

ДесиСлава може да остане без продуцент!

Голям удар връхлетя ДесиСлава. Той е свързан с огромного наднормено тегло, което сполетя певицата след раждането на втория й син.

ДесиСлава

ДесиСлава е заставена да отслабва, но й е трудно

Оказва се, че визията й не се нрави особено не само на половинката й Благой Найденов, който все по-трудно се възбужда от нея, но и на продуцента й. Митко Димитров сериозно е заплашил Деси, че ако не отслабне, изобщо да не се връща на работа, пише HotArena.net.

Фолк дивата с всички сили опитва да свали излишните килограми, но й е много по-трудно, отколкото след първото раждане. Причината е, че сега е на много по-висока възраст и се отслабва далеч по-бавно така, тъй като метаболизмът й е по-слаб.

Ако се стигне до раздяла между ДесиСлава и „Пайнер“, последствията за певицата ще са много по-лоши. Тя се върна във фирмата именно заради многото участия, които осигуряват там, от което зависи и финансовото положение на изпълнителя.

Преди 15 години Деси напусна „Пайнер“, но тогава беше на върха на славата, по-млада и по-слаба. Затова успя да изплува на повърхността и без мощна компания зад гърба си.

Днес е друго. Тя е на почти 40 г. и вече не е така актуална сред тийнейджърите, които са основната таргет група на чалгата. Затова, ако няма кой да й урежда ангажименти, може да залезе изцяло.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар