Ужас! Есмер Омерова е обезобразена, съди пластичния си хирург (СНИМКА)

Ужас! Есмер Омерова е обезобразена, съди пластичния си хирург (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Есмер Омерова се оказа в кошмарна ситуация след поредната си операция!

В страшен кошмар попадна бившата съпруга на Благой Георгиев. Есмер Омерова легна под ножа за 13-ти път, но този път хирургическата интервенция се оказа фатална.

Есмер Омерова

Обезобразиха Есмер Омерова

Пластичният хирург „си е оставил ръцете“ в операцията, тъй като носът на танцьорката не само не е по-красив, а е много, много по-грозен. Тя искала да придобие външността на Анджелина Джоли, а сега по-скоро прилича на Майкъл Джексън, пише в. „Галерия“.

Есмер Омерова била направо бясна от резултата и обмисляла да съди хирурга си. Това няма да й върне красотата, но поне може да спечели малко пари на гърба на лекаря, който я обезобрази.

Това е третата ринопластика на рускинята, но е най-неуспешната й такава. В момента тя изглежда покъртително и дори я било срам да се показва навън.

Есмер има три пластики на носа, две операции на бюста, четири корекции на джуките, пластика на скулите и на брадичката. Това са известните корекции, а за колко още не знаем…

Този път обаче най-големият й кошмар се сбъдна. Дали ще може да си оправи носа, не се знае, но след толкова много интервенции в тази област ще бъде много трудно.

Припомняме, че Омерова е единствената жена, за която Благо Джизъса някога се е женил. Тя е майка на третото му дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар