Любо Нейков разтрепери близките си: Животът на актьора е в опасност!

Любо Нейков разтрепери близките си: Животът на актьора е в опасност!
5 (100%) 1 vote

Любо Нейков постъпва много глупаво и необмислено!

Актьорът Любо Нейков отново застраши живота си. След като преди няколко години едва не получи инфаркт, сега рискува да се случи нещо още по-лошо с него.

Любо Нейков

Любо Нейков пак пуши и яде като за последно

Оказва се, че продуцентът пак е започнал да пуши. Той беше спрял цигарите по препоръка на лекарите, но наскоро пак е лапнал никотина, предават от в. „Ретро“.

На всичкото отгоре Любо Нейков е започнал и да си похапва повечко. Той се беше вталил в последните месеци, но сега пак е хванал чинията, а и чашката, което му гарантира нови излишни килограми.

Всички близки на актьора били много притеснени за него. Те се опасявали, че той отново може да бъде сполетян от проблеми със сърцето.

Любо обаче прибегнал до нездравословния начин на живот заради огромния стрес, в който живее. Той изгуби майка си внезапно, баща му е с разклатено здраве, а на всичкото отгоре Би Ти Ви свали „Комиците“.

Всичко това затормозявало съзнанието на актьора и в един момент той не издържал. Затова пропушил отново и почнал пак да си похапва.

Не бива да се забравя също, че Нейков изгуби и брат си преди десетина години. Това всеки ден тежи върху психиката на актьора, той не е спирал да страда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар