Ненчо Балабанов е луд от любов, Йоанна пасти да яде!

Ненчо Балабанов е луд от любов, Йоанна пасти да яде!
4 (80%) 1 vote

Ненчо Балабанов е много щастлив с новата си изгора!

Актьорът Ненчо Балабанов изживява прекрасни мигове в момента. Той е лудо влюбен в жена, която го дарява с уникални сексуални преживявания, вещаят информациите от негови приятели.

Ненчо Балабанов

Ненчо Балабанов посрещна лятото влюбен

„Господарят на ефира“ към настояща дата разпуска с гаджето си в Гърция. Двамата постоянно обикаляли морските брегове и се наслаждавали един на друг, както писа и в. „България днес“.

Според слуховете, които витаят в общественото пространство, Ненчо Балабанов бил луд по жената до себе си главно заради сексуалните й умения. Тя го задоволявала в пъти по-добре от Йоанна Драгнева, която е единствената му публична изгора досега.

Освен това актьорът харесвал много у гаджето си нейния мил характер. Тя не си позволявала да го командва за нищо и била много разбрана като цяло. Нещо, което с певицата му липсваше.

Както е известно, Ненчо и Йоанна изкараха много драматична връзка. И двамата се спукаха от скандали, раздели и събирания, докато накрая всичко не рухна окончателно.

Балабанов упорито крие самоличността на любимата си, тъй като се опасявал, че може да се получи като с Драгнева. Тогава любовта им бе открита за медиите и нещата не се развиха добре.

Самият Ненчо твърди, че не е на вълна семейство, а просто иска жена, с която да се чувства спокойно. Към момента именно това му се случва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар