Илиана Раева: Комунизмът унищожава правилното мислене! (Още за словоизлиянията й)

Илиана Раева: Комунизмът унищожава правилното мислене! (Още за словоизлиянията й)
3 (60%) 1 vote

Илиана Раева прикова вниманието за пореден път!

Илиана Раева не спира да използва Фейсбук. Тя всеки ден публикува интересни свои виждания. Направи го и днес, когато дори засегна политическа тематика.

Ето какво написа бившата гимнастичка (без редакторска намеса)!

Илиана Раева

Илиана Раева пак се прояви в мрежата

„Равенство, комунизъм, демокрация

В природата и космоса има свещена йерархия! Тези отгоре се грижат за тези отдолу. Всеки трябва да знае мястото си и ако иска да го промени трябва да не гледа в чуждата паница, а да се обърне към огромния си шанс, който Бог е дал на всички ни!

На всички Бог е дал по равно!
Въздух, вода, слънце, цветя, птици, природа, частица от Него – Дух, Душа, сърце, ум, очи, сетива и воля…
За мен равенството се състои в това. Следва свободата на собствения ти избор. Какво искаш да направиш от себе си и собствения ти живот. Само от собствения ти избор зависи как ще развиеш волята си, как ще изградиш характера си, как ще развиеш мисълта си, накъде ще тръгнеш в живота си и какво искаш да направиш с него. Там равенство няма! Там се трудиш, там искаш и постигаш точно толкова, колкото си заслужил.
Безумната теория на комунизма, че всичи трябва да получаваме по равно е система за масово унищожаване на можещите, искащите, смелите, креативните и талантливите. Тази система също така унищожава начина на правилно мислене и реална преценка за собствените възможности на всички онези, които са с твърде недостатъчни възможности за реализация, неотговарящи на желанията им за щастлив и безоблачен живот. Закономерно уродливата комунистическа система се срина.
Заменихме я с прогресивната ДЕМОКРАЦИЯ.
Дали демокрацията ни даде равенство? Ще кажете, ама тя е първо Свобода! Добре. Свобода за какво? Свобода за словото и потребностите. Свободното слово си го имаме. Светът е говорилня. Свободата и Демокрацията разрешиха да си пишем и говорим каквото си искаме, без отговорност, без свян, без значение дали е истина или лъжа. Свободата за потребностите ни също си я имаме. Сериозен процент си правят каквото си искат, без притеснения как точно го постигат, каква цена плащат (то ние дори и не разбираме това в повечето случаи, защото тя е извън материалното) и за чия сметка го правят. Законите на демокрацията са преди всичко демократични и затова самоотвержено бранят дори очеИзвадния престъпник, лъжец, крадец и подобни. Затова наРавно и Свободно с тях си съжителстваме всеки ден.
Демокрацията също се самосрина като прогресивна система. Нищо, че световните лидери гузно си мълчат по темата. Всъщност, дали са гузни?! Мисля, че не. Но също така мисля, че те попаднаха в капана на собствените си схеми. Отклонявам се от темата – Равенство.
И в комунизма, и в демокрацията огромния процент от хората искат равенство, което смятат, че им се полага и смятат, че го нямат. Имат го, но не там, където го търсят. То не е в доходите и житейската ни осъщественост. Равенството е в Старта! Никога всички не стигат заедно с Равно време на Финала!
На всички Бог е дал по равно на Старта –
Въздух, вода, слънце, цветя, птици, природа, частица от Него – Дух, Душа, сърце, ум, очи, сетива и воля…
Следва свободата на Волята ти и свободата на Избора ти. Трябва да си Смел! Да! Този свят е за Смелите и “Лудите”!
Какво искаш да направиш от себе си и собствения ти живот. Само от собствения ти избор зависи как ще развиеш волята си, как ще изградиш характера си, как ще развиеш мисълта си, накъде ще тръгнеш в живота си и какво искаш да направиш с него. Там равенство няма! Там се трудиш, там искаш и ПОСТИГАШ ТОЧНО ТОЛКОВА, КОЛКОТО СИ ЗАСЛУЖИЛ!

Разбира се, светът притежава многото си герои, които са го постигнали и благодарение на които все още имаме въздух, вода, слънце, цветя, птици, природа, частица от Него – Дух, Душа, сърце, ум, очи, сетива и воля…

В природата и космоса има свещена йерархия! Всеки трябва да знае мястото си и ако иска да го промени трябва да не гледа в чуждата паница, а да се обърне към огромния си шанс, който Бог е дал на всички ни!“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Илиана Раева: Комунизмът унищожава правилното мислене! (Още за словоизлиянията й)”

 1. Криси

  юни 23. 2018

  Раева е удивителна жена. Възхищавам й се. Симбиоза от интелект, чар, присъствие, амбиция, талант и оригиналност. Тя си знае, че хейтърите са гнусни завистници, комплексари, непостигнали нищо в живота. Затова изпитват болно задоволство, когато плюят по някоя доказала се личност.
  Илиана, не се давай на мръсната пяна да те изцапа. Много те харесвам – и не само аз.

 2. krassimira

  юни 24. 2018

  Знаете ли…Криси…какво означава думата,която сте употребили…симбиоза от интелект…?
  …simbiosis-произлиза от гръцки…съвместно живеене на два или повече организма,от което те могат да имат едностранна или взаимна полза…
  Думата според мен е употребена неправилно…
  Това,че харесвате Илиана Раева е красиво.
  Добър ден!

 3. Йото Йотов

  юни 24. 2019

  Илиана е велика но в Бг.го нямаше равния старт и заради това комунистите са напред????

 4. ФИЛ

  юни 28. 2019

  РАЕВА, Е ТОЧНА:ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ МЯСТОТО ЗА ПЛУВАНЕ.

Добавете коментар