Сашо Кадиев с най-смешното оправдание, че не предлага брак на Таня!

Сашо Кадиев с най-смешното оправдание, че не предлага брак на Таня!
Гласувайте за статията

Сашо Кадиев не иска да се сгоди за майката на детето си!

Актьорът и тв водещ Сашо Кадиев продължава да живее на семейни начала с Таня Тончева, която го направи баща. Двамата живеят в грях от години, а основната причина е у него.

Сашо Кадиев и Таня

Сашо Кадиев не иска да се ожени за майката на дъщеря си

Синът на Катето Евро упорства да се ожени за жената на живота си. Близките им постоянно им правели намеци, а той давал шокиращи оправдания.

Най-нелепото от тях било, че ако ще предлага брак, трябвало да избере пръстен с огромен диамант, който струва поне няколко бона, а в момента не можел да си го позволи. Защо чак толкова скъп трябва да е пръстенът, само той си знае.

Таня по принцип нямала претенции за големината на диаманта, дори била съгласна да няма диамант, само и само да получи предложение. Тя копнеела да се омъжи, да се види като булка, но Александър не си падал изобщо по брака.

Той считал, че сватбата е излишен разход. Дори да е по-скромна, пак се заплащат някакви пари, които не му се давали изобщо.

Носят се слухове, че Сашо Кадиев по принцип е доста стиснат. Той не обичал да излиза много по заведения, за да не харчи пари. Това се оказва и причината двамата с Таня да не бъдат забелязвани често навън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар