И Бриджит Нилсен роди на 54

И Бриджит Нилсен роди на 54
Гласувайте за статията

И известната Бриджит Нилсен роди на 54 години. Актрисата е на вече по-зряла възраст и интересното е, че доста дълго време успя да опази в тайна бременност си.

Макар че от доста години не е никак учудващо как 50 годишни жени забременяват и раждат, вече и Нилсен се причисли към тази категория. По света и у нас също имаме доста примери за дами в тази възраст, които стават майки без притеснения.

От повече от 10 години тя споделя живота си с доста по младия продуцент на име –  Матия Деси, за когото се омъжи през 2006 година. Двойката живее добре и далеч от скандала. Може би главно заради своя любим, Бриджит се е решила да стане майка на 50 и повече години.

Бриджит Нилсен стана майка за 5 – ти път. Честито!

Припомняме, че тя вече има четири доста големи деца, това за нея ще е пето дете. Едва преди около месец медиите публикуваха снимките на Нилсен с наедрелия корем, както се пише и от изданието „Ева“.

Актрисата е родила по непотвърдени данни от нея, момиченце в петъл, Лос Анджелис. Засега информацията не е оповестена от щастливите родители, но много световни агенции я обявиха, пишем и в изданието за светски лица -„Клюки.БГ“. Желаем здраве на цялата фамилия. Предполагаме, че на й-щастлив е 39-годишният татко Матия Деси, който няма други наследници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар