Потрес: Луиза Григорова „яхна“ съпруга си пред цяло заведение! (Подробности)

Потрес: Луиза Григорова „яхна“ съпруга си пред цяло заведение! (Подробности)
Гласувайте за статията

Луиза Григорова показа, че не може да се въздържа от плътски удоволствия с мъжа си!

Популярната актриса Луиза Григорова обожава съпруга си Мартин Макариев и го показва всячески. Тя не може да се въздържи от ласки с него дори на публични места.

Луиза Григорова и Мартин Макариев

Луиза Григорова и Мартин Макариев не могат да се сдържат пред хората

Това се видя ясно в залата Arte Spa&Park Hotel във Велинград. Там двамата са присъствали на премиерата на хитовия филм „Привличане“, където Луиза е сред главните герои, а Мартин е режисьорът.

Тя и мъжът й са събрали погледите на всички присъстващи в залата, а след това и на партито в местно заведение. Те не спрели да се целуват, обарват и натискат най-безцеремонно, твърдят очевидци, пише HotArena.net.

Луиза Григорова и Мартин Макариев наскоро честваха една година от сватбата си. На 6 юни миналата година се венчаха в сравнително тесен кръг и оттогава са на седмото небе.

Актрисата не крие, че е луда по режисьора и е отдала цялото си сърце на него. Тя говори за него с такова прехласване, че на всеки му става ясно, че го обожава.

Именно затова трудно може да сдържа чувствата си дори на обществени места. Желае го във всеки един миг и когато е в настроение за секс, не й се чака.

Разбира се, не са стигнали чак до консумация пред хората, но има слухове, че са свършили тази работа в тоалетната на зеведението. Нещо, което не е чуждо за двойката по принцип.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Потрес: Луиза Григорова „яхна“ съпруга си пред цяло заведение! (Подробности)”

  1. Юля

    юни 24. 2018

    Боклуци… В тях дали пак така се натискат и има такава страст… Или е само за пред хората…тъпаци

Добавете коментар