Сашка Васева изплака голямата си мъка: Изгубих всякаква надежда!

Сашка Васева изплака голямата си мъка: Изгубих всякаква надежда!
Гласувайте за статията

Сашка Васева страда изключително много и не може да промени нищо!

Голяма мъка преследва Сашка Васева от години. Певицата е наполовина сляпа и това не й дава мира. Именно в това се състои голямата й драма, която сякаш няма край.

Сашка Васева

Сашка Васева страда всеки ден

Фолк дивата има атрофия на зрителния нерв, което според лекарите не се лекува. Тя не вижда нищо с едното си око, а се очаква същата съдба един ден да сполети и другото й.

Сашка Васева е изгубила вече всякаква надежда, че може да й се размине ослепяването, както и че ще се подобри някога състоянието й. Тя е опитала какво ли не, молила се е в църква, пробвала е народни лечения, но нищо не дава резултат до този момент.

„Трудно свиквам с мисълта, че загубих дясното си око. Почти нищо не виждам. Имам атрофия на зрителния нерв, което означава смърт за зрителния орган. Лекарите казаха, че са безсилни и не могат да ми помогнат. Следим състоянието на лявото око, очното налягане, ходя редовно на прегледи, но ми е трудно. С лявото нещата също не са наред. Леко ми мрежелее на моменти. За една жена като мен – свикнала със суетата, със сцената – това е кошмар. Научена съм да се справям сама в живота, а сега се налага да ползвам чужда помощ.

Ето, не шофирам, а си вземам такси или някой друг шофира вместо мен. Моля дъщеря ми Христина-Елена да ми вкарва номера на приятели в телефона, да ми казва кой ми звъни, записва разни неща, които са важни за мен – примерно за участия. Въобще, правя неща, каквито до този момент не съм правила. Аз съм много вярваща в Бог. И все си повтарям, че няма как да няма как. Въпреки това – помощ не получавам от никъде. А съм била почти на всички чудодейни извори в страната. Мила съм си очите с вълшебната вода, слушала съм десетки истории на кого помогнала, при мен обаче уви, чудото не стана.”, разкрива пред „Уикенд” изпълнителката на „Левовете в марки”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар