Росен Плевнелиев с тъща – мечта: Ето как майката на Деси Банова ощастливи младоженците!

Росен Плевнелиев с тъща – мечта: Ето как майката на Деси Банова ощастливи младоженците!
Гласувайте за статията

Росен Плевнелиев има всички основания да се радва на фамилията, на която попадна!

Росен Плевнелиев се ожени за трети път и има повод да черпи не само по този повод, а и защото се сдоби с тъща – мечта. Майката на Деси Банова се оказа един от най-подкрепящите ги хора.

Росен Плевнелиев и Деси Банова

Майката на Деси Банова обожава Росен Плевнелиев

Лили Шопска, която е едва с десетина години по-възрастна от зет си, е направила пищен подарък на младоженците. Тя им подарила екзотичен воаяж до Малдивите, който й струвал около 10 бона, пише в. „Уикенд“.

Госпожата предложила на бившия президент да плати и половината сватба, но той категорично отказал. Въпреки че церемонията и тържеството са били сравнително скромни, разходите пак не са били никак малко, като само роклята на булката струвала 5000 лв.

Не е ясно откъде майката на Деси Банова вади толкова много пари. Тя работи като главен експерт в РИОСВ, но явно през годините е заделяла доста усърдно.

Младоженците ще се възползват от подаръка й едва през есента, след като бившата синоптичка роди първото им общо дете. Шопска дори предложила тя да гледа бебето и малката Йоана (дъщеря на Деси от предишната й връзка), докато те са на Малдивите.

Явно майката на Банова е на седмото небе, че дъщеря й си намери истинска златна мина. Дори Плевнелиев да я напусне един ден, Деси ще получи солидно обезщетение – по 50 бона за всяка година от брака им, както гласи предбрачният им договор.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар