Лелята на Катрин Вачева изригна в ефир: Племенницата ми ми задигна 8 бона!

Лелята на Катрин Вачева изригна в ефир: Племенницата ми ми задигна 8 бона!
Гласувайте за статията

Катрин Вачева стана обект на голям скандал и дори я съдят!

Страшен скандал се заформи между Катрин Вачева и леля й Йоанна. Двете са се хванали за гушите и откровено вече се ненавиждат, въпреки че преди са били близки.

Катрин Вачева и леля й

Катрин Вачева с леля си преди да се скарат

Целият скандал стана достояние в предаването „Съдебен спор“ по Нова телевизия. Лелята се яви в ролята си на ищец с иск за 8000 лв., откраднати според нея от племенницата й, която не се появи в залата, а бе представлявана от адвокат.

Макар по изричното искане на ответника да не се показа лицето му, стана ясно, че това е Катрин Вачева. Това не остана скрито за почти никого от зрителите.

„И да се крие Катрин Вачева, вече цяла България я позна, крадла и долно същество!“ – пише потребител на име К. Младенова.

Самата Йоанна Вачева отвръща на този коментар с „Доволна съм за подкрепата и че се разбира коя е тя“, с което на практика разкрива самоличността на ответника.

Лелята на Катрин я обвинява, че е откраднала спестяванията й от 8 бона, които трябвало да похарчи за семейната къща. Тя твърди, че Катрин и синът й са били на рождения ден на баба си, когато манекенката е разгледала обстановката. На следващия ден дошла сама, уж да чисти и парите изчезнали.

Йоанна Вачева е убедена, че именно племенницата й ги е взела. Тя се опитала да се разбере с нея, но ударила на камък.

Лелята дори получила обаждане от непознат мъж, който я заплашил, че ако не спре да си иска парите от Катрин, няма да види повече сина си. При което Йоанна внесла жалба за заплаха във Второ Районно.

Жената, която е учителка по професия, е сигурна, че именно дъщерята на покойния й брат е откраднала парите й, защото малко преди това я е попитала къде би скрила пари в апартамента си. Лелята наивно й казала мястото, където крие спестяванията си, без да предполага, че ще я окрадат.

Припомняме, че Катрин Вачева стана известна най-вече покрай участието си във „ВИП Брадър“ преди 3 години. Тя се представя като манекенка и моделиер, но леля й твърди, че нищо не е работила през живота си.

В крайна сметка Йоанна Вачева не успя да постигне своето на този етап. Поради липса на доказателства племенницата й не бе осъдена, но детската учителка ще продължава да се бори в съда.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Лелята на Катрин Вачева изригна в ефир: Племенницата ми ми задигна 8 бона!”

 1. Пепа Илиева

  юли 10. 2018

  Права е жената и го доказа с разпечатките от разговора. Освен това четох в 24 часа, че племенницата и била на почивка с майка си и пуснала снимки от почивката, на които е чисто гола.

 2. Пепа Илиева

  юли 10. 2018

  Πpaвa e жeнaтa и гo дoĸaзa c paзпeчaтĸитe oт paзгoвopa. Ocвeн тoвa чeтox в 24 чaca, чe плeмeнницaтa и билa нa пoчивĸa c мaйĸa cи и пycнaлa cнимĸи oт пoчивĸaтa, нa ĸoитo e чиcтo гoлa.

 3. Пепа Илиева

  юли 10. 2018

  Какво означава: Your comment is awaiting moderation, т.е. кое точно се редактира в коментара ми?

Добавете коментар