Саня Борисова е отчаяна: Сваля летвата след развода с Ники Илиев!

Саня Борисова е отчаяна: Сваля летвата след развода с Ники Илиев!
Гласувайте за статията

Саня Борисова е готова на всичко да си намери нов мъж!

Актрисата Саня Борисова прехвърли 30-те и е разведена, което не е комфортно за нито една жена на нейната възраст. Няма деца, няма рамо, на което да се утеши.

Саня Борисова

Саня Борисова е отчаяна за мъж

Ето защо красавицата е в усилено търсене на нов мъж. Тя е готова на всичко, за да го открие, включително и на занижаване на иначе високите си критерии.

Преди Саня Борисова искаше мъжът до нея да бъде перфектен. Тя държеше много на визията му, дебелия му портфейл и интелекта му.

Неслучайно се спря точно на Ники Илиев. Режисьорът има и трите в изобилие, но за нейно нещастие я заряза заради Даяна Ханджиева.

Сега Саня вече е свалила значително летвата. Тя не държала да е толкова красив, а просто да се държи кавалерски с нея. Разбира се, финансовото му положение още било от значение за нея, но само дотам, че да може да се грижи за евентуално тяхно бъдещо дете.

Актрисата повече от всичко вече иска да стане майка. Тя започва да изтърва влака и затова с всички сили търси не просто мъж, който да й допадне, а и такъв, който да бъде добър баща.

С Ники Илиев точно това беше проблемът. Той постоянно беше ангажиран с работата си и все отлагаше да станат родители, а накрая я напусна и я остави без деца и сама на над 30 г.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Саня Борисова е отчаяна: Сваля летвата след развода с Ники Илиев!”

  1. Лилит

    юни 25. 2018

    Що говорите глупости? Тя е рядко красива жена и за нула време ще си намери някой. Свалянето на критериите е грешка, през която са минали много жени, това е най- сигурният път да си остане сама с котките.

Добавете коментар