Моника Валериева била обременена: Хукна да си чисти кармата! (виж тук)

Моника Валериева била обременена: Хукна да си чисти кармата! (виж тук)
Гласувайте за статията

Моника Валериева препоръчва на всички да си пречистят кармата!

Моделката Моника Валериева се оказа кармично обременена. Наскоро тръгнала да се пречиства и да се отърве от лошата карма при известна психотерапевтка. Дали причината е, че все не може да случи на свестен мъж, или че още не е заченала, не е ясно.

Моника Валериева

Моника Валериева хукна да си чисти кармата, била обременена

Ето какво призна самата тя в социалната мрежа и определено успя да запали доста свои последователи, особено жени.

„Това е Даша! Тя е психотерапевт и е от Чехия. Работи с преводач в imanicare. Прави псохотерапия, но освен това работи по един метод, който аз лично предпочетох да използвам. Защото вярвам в кармичната обремененост.

Какво ще рече това…майка ви и баща ви, баба ви и дядо ви или пра пра баби и дядовци имат карма, рода ви има кармична обремененост.Това е енергия, която влияе на всеки следващ член от рода ви.

Например ако майка ви е правила аборт,следващото дете може да има психични проблеми или ако е момиче да има спонтанен аборт и т.н Аз вярвам в кармата и енергията.

Даша прави терапии тип медитация, изчистване на енергията и на кармичната обремененост с цел да ти олекне и да не чувстваш тази тежест или тревожност. В повечето случаи хората плачат на сеансите си… и нормално, премахването на натрупана негативна енергия е облекчение.

Надявам се, че ви впечатлих. Всеки заслужава да знае за Даша. И че в България съществува вече този метод!“, щедро я похвали Моника Валериева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар