Соня Колтуклиева взриви мрежата с безумие на Десислава Атанасова от ГЕРБ! (скандални подробности)

Соня Колтуклиева взриви мрежата с безумие на Десислава Атанасова от ГЕРБ! (скандални подробности)
Гласувайте за статията

Соня Колтуклиева предаде дословно скандалната случка с Десислава Атанасова!

Журналистката Соня Колтуклиева накара мрежата да изригне след дословно предадена случка с Десислава Атанасова от ГЕРБ. Оказа се, че депутатката и бивш министър буквално се е изгаврила с човечец, чиято пенсия е 138 лева. Казала му да спре цигарите, за да живее по-добре. Четете поста на Колтуклиева тук:

Соня Колтуклиева

Соня Колтуклиева разбуни духовете в мрежата

„Как не ви е срам да се храните от нещастието на хората”, с тези гневни думи човек в неравностойно положение с ампутиран крак причака пред НС Десислава Атанасова от ГЕРБ. Срещата бе запечатана от камерата на Сашо Диков в в предаването му ЕвроДикоф по Евроком.

Записът буквално взриви социалните мрежи. От него се вижда, че инвалид пресреща народната представителка Десислава Атанасова пред парламента и я спира да си поговорят.

„Можеш ли да смяташ без калкулатора на телефона си? Искам да пресметнеш по колко лева на ден трябва да харча от пенсията си, която е 138 лева“, пита гневният гражданин.

Атанасова обаче му каза, че пуши цигари и от това можел да спести. В същото време самата тя получава месечно възнаграждение над 8 хил. лв. само по официални данни.

„По колко пари вземате вие, бе? Погледнете се – носите обувки и чанти за хиляди левове. Как не ви е срам да се гаврите така – да увеличите пенсиите с по 4,60 лв. на месец. Вие прогонихте младите в чужбина“, каза ядосаният човек.

Той покани парламентаристката да се качи с него в трамвая, за да се увери какво мислят хората за политиците. Обаче срещна отказа на Атанасова. Случката се разигра на фона на стачкуващите майки отвън“, вбесена написа Соня Колтуклиева.

Постът й събра множество лайкове, коментари и споделяния от българи, които са на крачка от идеята за национален протест. Убедени, че това положение в държавата не може да се търпи и ден повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар