Наум Шопов шокира със своя снимка преди 3 години: Къде са му плочките и бицепсите?! (виж тук)

Наум Шопов шокира със своя снимка преди 3 години: Къде са му плочките и бицепсите?! (виж тук)
Гласувайте за статията

Наум Шопов постна своя снимка преди 3 години, за да увери всички в мотото си!

Любимецът на жените от сериала „Откраднат живот“ Наум Шопов сащиса хиляди в мрежата. Екранният д-р Тасев постна своя снимка отпреди едва три години, на която обаче е неузнаваем.

Наум Шопов

Наум Шопов е бил просто неузнаваем и то само преди три години, ето какво разкри

На фотото той е със замазано коремче, без никакви плочки и бицепси. От перфектното му към момента тяло няма и следа, а той обясни на какво се дължи промяната. А именно – тренировки пет пъти в седмицата и най-вече правилно хранене.

„Да харесваш начина, по който изглеждаш е въпрос на избор. Аз тренирам от около 6 години. Периода между двете снимки е около 3 години, а основното, което се е променило е най-важният фактор – начинът ми на хранене.

Не е срамно да се разхождате с кутии с домашно приготвена храна. Не е толкова трудно да намерите 40 минути да се раздвижите. Аз го правя и двете неща всеки ден.

Не ви казвам да се забиете във фитеса, просто бъдете активни всеки ден и мислете с какво се храните, защото не можеш да надтренираш лошата диета. Звучи доста по-сложно, от колкото всъщност е. Щом аз мога, значи можете и вие“, написа Наум Шопов в профила си в социалната мрежа.

Не е нужно да споменаваме колко похвали отнесе след снимките и думите си, както и колко момичета се юрнаха да му правят комплименти. Надявайки се да ги забележи, но уви – за него единствената е приятелката му Теа Минкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар