Бомба: Антония Петрова наду корема, затова избърза със сватбата! (още подробности)

Бомба: Антония Петрова наду корема, затова избърза със сватбата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Антония Петрова е бременна във втория месец, разкриха източници!

Мис България и Мисис Русия Антония Петрова „наду корема“, както от време оно се изразяват нашенци за зачеването. Да, оказа се, че красавицата е бременна във втория месец и това е била причината да избърза със сватбата си.

Антония Петрова

Миската Антония Петрова е бременна във втория месец от Батинков

Припомняме, че Антония Петрова се омъжи за Ивайло Батинков на 17 юни, едва три месеца след началото на връзката им. Венчавката беше в Халкидики и като по чудо нямаше много гости. Затова пък булката направо блестеше и наистина бе страшно стилна и красива.

Близки до Антония Петрова разкриха, че двамата с Ивайло Батинков се влюбили от пръв поглед преди три месеца. А бебето било направено едва след първия месец. Хубавицата обаче все още пазела в тайна състоянието си и не искала да обявява бременността си на всеослушание от чувство на суеверие.

Ивайло Батинков няма деца, нито пък е бил семеен. Той е бивш шеф на болница „Токуда“, а към момента се занимава с бизнес с медицина и ортопедия. При всички случаи финансовото му положение е доста стабилно, въпреки че не може и да си мечтае за състоянието на бившия на Петрова – Бередин.

Знаем, че докато беше омъжена за Александър Бередин, Антония Петрова не искаше и да чуе за деца. Тогава тя твърдеше, че е още много млада и не иска да разваля фигурата си. Е, очевидно вече е на друго мнение и скоро ще навлезе в дебрите на родителството.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар