Нора Караиванова и Бисер Иванов се разделиха: Причината за краха им смаза певицата! (виж тук)

Нора Караиванова и Бисер Иванов се разделиха: Причината за краха им смаза певицата! (виж тук)
2 (40%) 1 vote

Нора Караиванова още не може да прежали Бисер Иванов!

Певицата с уникален глас и забележителна коса Нора Караиванова ще бъде поредният участник в предаването „Черешката на тортата“ тази седмица. Зрителите я помнят от феноменалното й представяне в „Мюзик Айдъл“ преди години, когато изгуби победата само на косъм.

Нора Караиванова

Певицата Нора Караиванова се раздели с Бисер Иванов, защото той не иска дете от нея

Нора остана на второ място като победител на формата стана Тома Здравков. Кариерата й обаче потръгна и тя беше вокалистка дори в „Шоуто на Канала“ по БНТ.

През всички тези години Нора Караиванова имаше бурна любов с китариста на Лили Иванова – Бисер Иванов. Двамата се залюбиха още след края на „Мюзик Айдъл“, а Бисер избра любимата си пред естрадната прима.

По онова време той беше любовник на Лили, която побесня от връзката му с младата Нора и го уволни. Бисер обаче пет пари не даваше и летеше на крилете на любовта с Норчето.

Днес, толкова години по-късно, всичко между Караиванова и Иванов е приключило. А причината още не може да накара Нора да си поеме въздух. Младата изпълнителка отчаяно искала вече да има дете от Бисер. Който обаче отказал категорично.

Китаристът вече е баща на един син и нямал никакво намерение да се сдобива с втора рожба. Заявил го твърдо на Нора, която осъзнала, че ще трябва да избира между майчинството и любовта. Разбира се, избрала първото, но все още не спирала да плаче и да страда за музиканта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар