Елена Паришева изплака голямата си мъка: Певицата направи разтърсваща изповед!

Елена Паришева изплака голямата си мъка: Певицата направи разтърсваща изповед!
Гласувайте за статията

Елена Паришева и до днес плаче от мъка за случилото се преди 10 години!

Певицата Елена Паришева разкри сърцето си пред Мариян Станков – Мон Дьо в ефира на Нова телевизия. Тя разкри съкровените си тайни, които не са никак приятни, пише Blitz.bg.

Елена Паришева

Елена Паришева изплака болката си

Най-голямата трагедия в живота на Ели е загубата на двамата й братя. На 2 август 2008 г. двамата се удавят в морето.

„Онази вечер гледах новините. Там съобщиха само, че морето е взело две жертви навръх Илинден и аз веднага почувствах, че тази новина е свързана с мен. Малко по-късно ми се обади брат ми да ми съобщи, че Пламен и Минко са се удавили.“, разказа фолкпевицата, едва сдържайки сълзите си.

Тя и до днес не може да повярва и да приеме, че двамата са загинали по този начин. Истината за нея е друга, но остава неизвестна.

„Не вярвам, че това е инцидент. Не вярвам, че са се удавили. Пламен се бореше много, беше много вманиачен към един момент от българската история. Зная, че той имаше непоносимост към наркотиците. Зная и съм чувала, че са искали да го пробият.“, добави разстроената изпълнителка.

„Съжалявам, че съм пропуснала много. Това е единственото, което искам да им кажа. Имахме планове второто ни дете да се казва по друг начин. В нощта преди раждането големият ми брат ми се яви. Той ми каза да я кръстя Ема „и всичко ще бъде наред“.“ – сподели жената на Ивелин Попов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар