Съсед трепери от Васил Найденов: Естрадната легенда го плаши с мутри! (Виж още)

Съсед трепери от Васил Найденов: Естрадната легенда го плаши с мутри! (Виж още)
Гласувайте за статията

Съсед трепери от Васил Найденов

Васил Найденов от години и в конфликт с комшиите си. Естрадната легенда не спира с безконечните си ремонти,у които буквално взривяват съкооператорите му. Той има жилище в жилищен блок в близост до бул. „Витоша”.

Васил Найденов

Комшия трепери от Васил Найденов

Изпълнителят на „По първи петли” де факто е изтърбушил половината блок и неговите съседи треперят той да не се струпа върху главите им. Защото певецът е избил носещите стени.

В последно време Кеца потушил кавгите. Той се бръкнал и със собствени средства ремонтирал общите части, изчистил мазетата и таваните от вредители.

Но един от съседите, възрастен мъж, който живеел над него, не се примирявал със самоуправството на естрададжията.

Миналият месец издебнал певеца, който се връщал в полунощ от участие в пиано бар и му вдигнал зверски скандал. Поп певецът не му останал длъжен и го насолил яко.

Но на другата сутрин човека пуснал жалба срещу него в районното управление.

В нея той написал, че се „страхува за живота и здравето си, защото получил заплахи с изключително груб и арогантен тон”.

„Наистина се страхувам, Васил е човек с големи връзки и много пари. А е и доста отмъстителен. Каза, че ще ми прати мутри, и със сигурност е способен на това.

През вечер му гостуват яки мъжаги с огромни мускули, само да им свирне и ще ме смачкат“,аоплакал се човекът на съседите си.

Васко Кеца се явил в 4-то РПУ, но категорично отрекъл твърденията на комшията си. Той признал, че повишил тон и употребил няколко нецензурни думи, но никога не го е заплашвал.

В последно време Васил Найденов изкупил всички жилища на етажа, като искал да ги превърне в едно голямо помещение от 265 квадрата. Той получил разрешение от общината, а проектът му направил мастит архитект. Той наистина изкъртил всички носещи стени в закупените от него апартаменти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар