Шок: Мира Добрева не спира да плаче! (Какво срина водещата)

Шок: Мира Добрева не спира да плаче! (Какво срина водещата)
Гласувайте за статията

Мира Добрева не спира да плаче

Водещата Мира Добрева плаче като малко дете. Водещата на БНТ участва в маратона Витоша 100, който й донесе само сълзи.

Мира Добрева

Мира Добрева плаче като дете

На снимката половинката на Жоро Торнев не може да удържи сълзите си, а наоколо са шокирани от мъката й. Оказа се, че причината не е толкова страшна.

Просто водещата се разридала неудържимо, защото не успала да се класира на финала. И това докарало сълзи в очите й. А за поражението си тя сама призна в мрежата. Ето какво написа:

„Предпочитах да са сълзи от щастие, а те са от разочарование. Очаквах да видя финала, затова достигането до дори най-трудната връхна точка не мога да приема за някакъв успех.

Да, маратонската дисциплина покорих, но не супер-маратонската, към която се стремих. Да, това е първото ми спортно състезание. Без подготовка, без стратегия.

Дори един великолепен треньор като Krasse Gueorguiev не можа да се справи със старата травма, заради която в последните 15 км стъпвах само на пръстите на левия крак. Не обичам да търся извинения.

Предпочитам истината, дори болезнена. Не знам дали ще опитам отново. Наистина е много трудно.

Обаче през нощта не бях сама. В мислите ми бягаха с мен всичките Ви благопожелания и добри помисли! Толкова е хубаво човек да прави нещо заради друг.

Когато се прегъвах от болка, си спомнях думите Ви и те бяха моят допинг тази нощ.

Благодаря за всеки лайк, важно е човек в такива моменти да чувства подкрепа… А на най-якия екип, които бяха с мен и физически, думи нямам да благодаря! Вие сте скъпоценни! Както и моят неповторим Жоро Торнев! СКЪПОЦЕННИ и безценни“, написа Мира Добрева в профила си в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар