Какво се случва с Веско Маринов? Певецът два месеца на легло

0

Веско Маринов не е на себе си

Веско Маринов два месеца е на легло. Трубадурът от Полски Тръмбеш не е на себе си и не може да се възстанови от тежката загуба. Защото за кратък период от време той загуби баща и си и своя духовен наставник, гениалният композитор Тончо Русев.

Веско Маринов е съсипан

Това срина тотално певецът. Той се затворил в дома си, лежал и не излизал от къщи. Не искал да вижда никой.

Изпълнителят на „Горчиво вино” не ходел да репетиции и отменил голямата част от участията си.Той изведнъж загубил всякаква мотивация за работа и живот, и това наложило да се отменят концертите му в България.

Феновете му били недоволни от поведението на любимеца си, но той обещал да ги компенсира, тъй като залите вече били заети. Евентуално щял да изпълни обещанието си едва сред два-три месеца.

Скърбящият певец отказвал да се храни, като не спирал да връща лентата назад. Той все пак бил доволен, че успял да се сбогува с баща си. Последните думи на възрастния човек били да се грижи за лимоновото дръвче, което отглеждал повече от 20-на години.

Пенсионерът съжалявал, че не успял тази година да посади доматите си. А на Веско Маринов сърце не му давало да продаде бащината си къща в Полски Тръмбеш, както и да я посети след кончината на родителя си. Бардът споделял обаче, че един ден ден може да се върне в бащиното огнище.

Маринов се измъчвал, че не успял да бъде до Тончо Русев в последните му дни.Но пък бил сред малкото външни лица, които лекарите пускали при лежащо болния композитор в болницата.

Преди това всяка седмица Веско Маринов му гостувал в гостувал в дома му. А последните години композиторът бил трудно подвижен, но въпреки това излизал от дома си, за да присъства на големите концерти на любимия си изпълнител-Веселин Маринов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.