Зрители разкостиха Нора Караиванова в „Черешката“: Тая битер плеймейтка, големи лиготии! (виж тук)

Зрители разкостиха Нора Караиванова в „Черешката“: Тая битер плеймейтка, големи лиготии! (виж тук)
Гласувайте за статията

Нора Караиванова не се хареса на зрителите на „Черешката на тортата“!

Певицата Нора Караиванова, позната от формата „Мюзик Айдъл“, отнесе жестоките критики на зрителите след участието си в „Черешката на тортата“ снощи.

Нора Караиванова

Нора Караиванова отврати зрителите на „Черешката“ с лигавото си поведение, сравниха я с кифла и плеймейтка

Къдрокосата изпълнителка се справи сравнително добре в кухнята и получи 35 точки за представянето си. Дори шеф Манчев обаче демонстрира не особено добро чувство към нея, заради факта, че лиготиите й бяха в повечко.

Норчето не спря да нарича хранителните продукти с умилителни именца, както и да се хили неадекватно на всяка втора минута – буквално. Това не остана незабелязано от публиката, която я разкости в мрежата:

„Това битер плеймейтка братче. Големи лиготии. Хора, дръжте се естествено, толкова ли е трудно. Но, въпрос на елементарно домашто възпитание“.

„Лигавенето идва малко в повече“.

„ТАКА И НЕ РАЗБРАХ , ТОВА ПРЕДАВАНЕ ЗА РЕКЛАМА НА БЕЗЛИЧНИ И НЕКАДЪРНИ ,,,ЗВЕЗДИ ,,, ЛИ Е ИЛИ КУЛИНАРНО , РАЗВЛЕКАТЕЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ??? АМИ НЕ Е ЗЛЕ ДА БЪДЕ НАИСТИНА СВЪРЗАНО С КУЛИНАРИЯ , А НЕ ЗА РЕКЛАМА НА КИФЛИ“.

„Много готина, много симпатична ама това лигавене…. Да, сигурно е от притестнение пред камерите, ама нали са популярни хора, да свикват вече.

„Храната добре изглеждаше, но прекалено лигаво поведение…“, тези и още редица други подобни коментари по адрес на Нора Караиванова взривиха мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар