Скандал: Мариела Нордел праща Луна на съд! (виж какво си изсъскаха двете – още подробности)

Скандал: Мариела Нордел праща Луна на съд! (виж какво си изсъскаха двете – още подробности)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел ще съди Луна до дупка за обида и клевета!

Устатата Мариела Нордел жестоко се закани на бившата си дружка и настояща врагиня Луна. След чутовния им конфликт в „Черешката на тортата“ и заявлението на певицата, че Нордел е искала пари от нея, кулинарката изригна.

Мариела Нордел

Мариела Нордел се закани да прати Луна на съд за обида

„Ще съдя Луна за уронване на престижа и неверни твърдения по мой адрес. Смятам, че тя прекали в предаването „Черешката на тортата” и ако нямаше камери, биха я изгонили още първия ден.

Не предполагах, че тя ще се държи толкова непрофесионално и ще ръси плоски лъжи и селски обиди към колегите си. Но все пак това е Луна, от която всичко може да се очаква“, заяви Мариела Нордел вбесена.

Не закъсня обаче и реакцията на самата изпълнителка. Така наречената Луна Президент се изсмя на заплахите на Нордел, която, по думите й, я използвала като ракетоносител към славата. В момента Луна не била в България и малко я вълнували драмите на Мариела.

„Ооо, моля ви! Мариела по-скоро трябва да се притеснява от това, което тя е казала за мен, но аз не съм много запозната, защото в момента не съм в България. И нито съм чувала, нито знам за думите, които е казала. Тази личност не ме интересува.

Едно са забавните предавания, друго е да използваш медиите недобросъвестно. Нямам комуникация с Нордел. И не ме притеснява дали тя иска да ме съди или не, защото това са безпочвени неща“, отсече категорично изпълнителката на „Бягайте крачета“.

Колкото до отношенията й с останалите участници в предаването, Луна е убедена, че е единствената, която се е представила на ниво в „Черешката“. И е изпълнила задачата си пред камерите. Друго не я вълнува, още повече мнението на този и онзи.

„Аз нямам приятели. Съжалявам за такива объркани хора като въпросната жена, но аз нямам добро отношение към нея още от „ВИП Брадър” 2017, където участвахме заедно. А това да бъде на моя страна в предаването, за да успее, е странно, защото накрая се видя кой от двете успя“, заключи Луна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар