Не остана: Светлана Василева и Християн Гущеров изпратиха поканите за сватбата си! (виж тук)

Не остана: Светлана Василева и Християн Гущеров изпратиха поканите за сватбата си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Светлана Василева и Християн Гущеров май наистина ще се вземат!

Плеймейтката Светлана Василева ще се превърне в уважаемата г-жа Гущерова. При това след по-малко от месец. На 12 юли тя ще стане законна съпруга на милионерския син Християн Гущеров.

Светлана Василева

Плеймейтката Светлана Василева и Християн Гущеров изпратиха поканите за сватбата си

Сватбата им ще бъде в столичния хотел „Балкан“, както стана видно от разпратените вече покани. Да, оказа се, че слуховете за поредната раздяла на двамата са силно преувеличени. И гостите вече са получили поканите си за венчавката.

„Ние, Светлана Василева и Християн Гущеров, ще бъдем щастливи да споделиш с нас вълшебството, наречено любов, което царува в нашата приказка. А тя започва официално на 12 юли 2018 г. и ще продължи безкрай“, това е написано на красивите покани, специално изработени по желание на бъдещата булка.

Една от тях е получила плеймейтката Моника Валериева. Както и приятелите на Светлето от Вип Брадър в лицата на Ритон, Ернестина Шинова, Джино Бианкалана, Станимир Гъмов, Преслава и други.

Доскоро се очакваше, че Светлана и Гущеров ще се оженят край морето, но явно са се отказали в последния момент от тази идея. Все още е любопитно дали бащата на Хриси – Добромир Гущеров, е готов да приеме снаха си.

Знаем, че той не одобряваше брака на сина си с Мария, а после не пожела дори да се запознае със Светлана Василева. Ще изчакаме и ще видим дали „жестокостта му ще се сломи“. И дали Гущеров-старши ще уважи най-важния ден за влюбените.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар