Гери-Никол в ступор: Сринаха новата й песен в мрежата, тя откачи! (виж обидите тук)

Гери-Никол в ступор: Сринаха новата й песен в мрежата, тя откачи! (виж обидите тук)
5 (100%) 1 vote

Гери-Никол не е на себе си след чудовищните обиди в мрежата!

Самоуверената Гери-Никол, която с три песни се изживя като световна звЕзда, увеси нос. Варненката била в ужас от негативните коментари, които заливат мрежата след новото й парче „Над закона“.

Гери-Никол

Гери-Никол се пука от яд след масовото отхвърляне на песента й

Оказа се, че песента е пълен провал и не може да се сравни с нито едно от предишните й парчета – поне според масовото мнение. Без значение какво уж показват цифрите в каналите за видеосподеляне, ето какво написаха потребителите на певицата:

„Многоо злее, много копирване, многоо имитация! Май с това парче доказа, че не ставаш за певица! Уж, се биеш във гърдите, че не копирваш други изпълнители, но тук съвсем друго виждам. Няма я Гери-Никол, има само Риана, Бионсе, леко Ники Минаж (говоря за частта със мятането на задникаа). Абе, с две думи: Ужасс, Ужасс!“.

„Пошло, идиотско, подигравка с времето на хората. И сега цяло лято ще ми надуват главата с тая безвкусна боза“.

„Винаги съм харесвала песните и клиповете на Гери-Никол,но тази е много хаотична и безвкусна. Клипа адски обработен и то по най-лошия начин. Разочарова ме“.

„Направих си труда да изслушам песента без да гледам клипа и ето какво, имам усещането, че съм я чувала, много монотонна и като цяло трудна за изслушване. За текста не искам да давам коментар“.

„Горкото дете, кой му каза че ще стане звезда. Дриско ли беше, кой? Даже и да я гледаш не става, къси са и ръцете, т’ва е тъжната истина“, тези и още стотици подобни коментари съсипаха самоуверената Гери-Никол.

Интересно е как тя самата би коментирала хорското недоволство, още повече, че сред пишещите болшинството са съвсем млади хора. Уви, явно Тита и Дара зашлевиха яка плесница на Герито и тотално я изместиха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар