Взрив: Златка Димитрова показа новия си, забрави предателя Миро! (още подробности)

Взрив: Златка Димитрова показа новия си, забрави предателя Миро! (още подробности)
Гласувайте за статията

Златка Димитрова вече е щастлива с Галин Гочев, който също е от Бургас!

Плеймейтката Златка Димитрова орева света преди няколко години, когато се бореше за любовта на женения Миро. Драмите им дотегнаха яко на потребителите в мрежата – то не бяха сълзи, то не бяха сополи, то не бяха войни с екс съпруги и свекърви…

Златка Димитрова

Плеймейтката Златка Димитрова се похвали с новия си любим мъж, Миро остана в миналото й

И днес, когато Златка и Миро най-после успяха да се преборят с всичко, да се сдобият с дете и да се съберат, всичко се стромоляса. Да, двамата са разделени и това призна самата Злати.

Нещо повече – до плеймейтката вече има нов мъж, който се казва Галин Гочев. Въпросният е млад, заможен и също като Златка, е от Бургас. Тя и Галин са заедно сравнително отскоро, но вече дадоха първото си интервю за известно столично списание.

Обратът в живота на Черната Златка накара мрежата да се взриви, а коментарите са повече от многозначителни. Повечето от потребителите се скъсаха да я плюят и да я обвиняват, че не знае какво иска.
Всъщност обаче не е ясно къде е истината и коя е причината за краха й с Мирослав. Едната от версиите е, че Димитрова е зарязала Миро заради фалита му и усложненото му в момента финансово състояние.

Другата обаче е, че самият Миро се е бил камшика и го е ударил на живот в мига, в който е осъзнал, че трябва да поеме задълженията и отговорностите си като мъж и баща.

Кое от двете е истината и дали пък няма трета такава, сигурни сме, че ще узнаем съвсем скоро. Пък и на нашата малка територия, нищо скрито не остава, както сме се уверили отдавна.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Взрив: Златка Димитрова показа новия си, забрави предателя Миро! (още подробности)”

  1. Юля

    юни 27. 2018

    Поредният заблуден тъпак… Тя сега е малко нас*ана и малко приземена… Гледайте какво става като си повярва пак тази дива селяндурка…

Добавете коментар