Гала в ступор от Дара: Решението на младата певица я разби! (Подробности)

Гала в ступор от Дара: Решението на младата певица я разби! (Подробности)
Гласувайте за статията

Гала още не може да осъзнае какво й каза Дара

Младата певица Дара бе гост в студиото на „На кафе” при Гала. Пред блондинката изпълнителката каза нещо, което накара блондинката да изпадне в ступор.

Изпълнителката сподели, че не иска да атакува вратите на Алма Матер.

Дара

Дара шашна Гала

Мечтата на поп дивата бе да следва в чужбина. Но сега се отказала от мечтата си.

При въпрос от страна на водещата защо иска да го направи Дара отговори, че на този етап не мисли да следва висше образования.

Припомняме, че младата певица бе много навита да следва в чужбина. И включваше този вариант за своето бъдеще и развитие.

Изпълнителката, която преди дни грабна ефектната награда на „Биг радио” за най-добър женски глас, призна това с половин уста.

Водещата не искаше да повярва на чутото. С огромна надежда в гласа си тя припомни на щурата изпълнителка, че образованието е сила, която тя не трябва да пренебрегва.

„Не съм се отказала от следването. Само че засега на преден план излизат други приоритети”, парира я напористата Дара. Красавицата призна, че е лудо влюбена в поета Константин Трендафилов.

Той също взе награда за млад певец и за автор на текстове под псевдонима Папи Ханс.

Припомняме, че двамата станаха гаджета миналата година при участието си в „Черешката на тортата”.

Първоначално поета бе уплашен от динамичния темперамент на варненката, но много скоро след това той падна в плен на чара й.

Освен на крилете на любовта певицата вади хит след хит. Най-новото й парче „Все на мен” чупи рекордите по гледаемост. А Дара Йотова обикаля телевизионните студия, за да я представя.

Най-вероятно сладкият живот е допаднал на чаровницата и тя не иска да го сменя със студентски тегоби. Пък били те и в престижен университет в странство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар