Николай Бареков със страховита прогноза: До зимата цените скачат с 30%! (Виж още)

Николай Бареков със страховита прогноза: До зимата цените скачат с 30%! (Виж още)
Гласувайте за статията

Николай Бареков шокира с апокалиптична прогноза!

Евродепутатът Николай Бареков направи страховита прогноза. Бившият телевизионер избухна в мрежата и накара мнозина българи да изстинат от нея.

Николай Бареков

Николай Бареков взриви мрежата с мрачна прогноза

След поредното увеличение на ток, парно ,топла вода, газ и какво ли още не до зимата цените на храните скачат с 30%.

Той не се поколеба да разкости правителството на Бойко Борисов, който докарва българите до поредния ценови шок, от който трудно ще оцелеят мнозина. Ето какво написа Николай Бареков в мрежата:

„Както предвидих преди месеци, нагоре скачат цените на газ, ток и парното. Скачат цените на стоките от първа необходимост – хляб, мляко, месо. Минимум с 30% до зимата.

И всичко заради карамбола, с който Тръмп отмени Иранското споразумение и върна Русия в мача. Путин печели от високите цени на газ и петрол, бедните губят. Дали правителството на ГЕРБ и подлоги ще рискува да стои на власт и зимата….

Ако сега сте плащали януари и февруари по 300 лева за ток и парно за 100 квадрата апартамент, от 2019 януари – по 400-450 лева минимум. Дупе да им е яко! Като опре до джоба и пиара на Баджака ряпа да яде.

А и храната от 400 лева месечно за семейство отива на 600 поне. Само с ряпа не става. При минимална пенсия от 200 лева и минимална заплата под 600. Този народ трябва да е пълен скот да мълчи.

А придворните социолози и ЛилитУ твърдят, че сме алчни, разгулни и доволни от пиршеството си народ. Народ европейски, пируващ със 100€ пенсии и 250€ заплата. Тъжно, обидно, дебилно…“, избухна Николай Бареков в профила си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар