Преслава с тайна сватба в Гърция? (Певицата призна, че има двоен празник-виж още)

Преслава с тайна сватба в Гърция? (Певицата призна, че има двоен празник-виж още)
Гласувайте за статията

Преслава забегна в съседна Гърция

Поп фолк дивата Преслава отказа да празнува рождения си ден. Хитовата изпълнителка забегна в южната ни съседка, за да се отърве от тълпите фенове и папараци, които не спират да я следват по петите.

Преслава

Бременната Преслава се скри в Гърция

Вървежната фолкаджийка е бременна и очаква скоро да роди първото си бебе.

В съседната страна топ пайнерката изчезна със своя любим Павел Лазаров. Тя и бащата на бебето й се радват на любовта и на спокойствието, както и на красивите морски плажове в съседна Гърция.

Далеч от шумните тълпи звездата получи десетки честитки за рождения си ден. Но предварително обяви, че купон по този повод няма да вдига. Само че думите й разбуниха духовете.

Мнозина заподозряха, че причината да се скрие в съседна Гърция не са само тишината и спокойствието , на което иска да се радва с половинката си.

А и факта, че двамата са си спретнали тайна сватба, което вече се превърна в хит за знаменитостите у нас. Ето тези думи на Преслава провокираха съмнението:

„Имам двоен повод да празнувам и получих няколко прекрасни изненади, но ще запазя всичко само за себе си, поне за известно време“, сподели бременната певица по този повод.

Именно тайната венчавка може да е причината поп фолк певицата да не е в София или на любимия й Слънчак, за да вдига парти до зори.

Няма как да не й признаем, че гласовитката от Добрич държи личния си живот в строга тайна.

Поп фолк певицата дълго време не признаваше и за новото си гадже Павел. Едва след като забременя тя го показа на обществеността и връзката им стана достояние на всички.

Преслава и Павел досега не са говорили за брак. Но близки до влюбените смятат, че семейството й ще бъде по-щастливо, ако узаконят отношенията си и то преди да роди.

„Голяма е вероятността да подпишат без много шум в Гърция. А после да вдигнат голяма сватба, след като се роди бебето”, подозират от обкръжението й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар