Бомба: Новият на Златка Димитрова проговори! (виж как Галин Гочев се опули на медиите)

Бомба: Новият на Златка Димитрова проговори! (виж как Галин Гочев се опули на медиите)
Гласувайте за статията

Новият мъж на Златка Димитрова е също от Бургас като нея!

Златка Димитрова е разделена с Миро и вече има нов мъж до себе си. Това стана ясно още преди дни, а днес въпросният късметлия Галин Гочев наруши мълчанието си. Той проговори пред медите, макар думите му да са по-скоро лаконични, отколкото съществени.

Златка Димитрова

Златка Димитрова и Галин Гочев явно имат сериозни отношения, но още не живеят заедно

„Близки сме със Злати, да, вярно е. А колко сме близки, това вече изобщо не е ваша работа и не ви засяга“, тросна се Галин пред вестник „България днес“.

Оказа се, че Златка Димитрова и Галин Гочев се познават от доста време, но в началото били просто приятели. Чувствата им избухнали по-късно, след като Злати вече била на предела на търпението си от връзката с Мирослав.

От дни Черната Златка и Галин постват романтични снимки в профилите си, на които се прегръщат страстно и открито демонстрират любовта си. Дали живеят заедно или още изчакват да се опознаят, не е ясно. Към момента обаче Миро мълчи по темата.

Предполага се, че за раздялата му със Златка Димитрова е допринесла войната с родителката му. Която не одобряваше плеймейтката още от самото начало на познанството им. Тя държеше винаги за бившата си снаха и това много тормозеше Златка.

Някои пък твърдят, че Мирослав просто не е от сериозните мъже и след раждането на малкия им син със Злати, се е изплашил от отговорността да бъде глава на семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар