Есмер Омерова съсипана на рождения си ден: Благой Георгиев дори не й честити! (още подробности)

Есмер Омерова съсипана на рождения си ден: Благой Георгиев дори не й честити! (още подробности)
Гласувайте за статията

Есмер Омерова още не може да повярва, че това е краят й с Благой Георгиев!

Бившата съпруга на Благой Георгиев – Есмер Омерова отпразнува рождения си ден. Вместо искрена усмивка обаче, през цялото време на лицето й беше изписана тъга. Това се вижда от снимките в мрежата, а и нейни близки приятели разкриха истината.

Есмер Омерова

Есмер Омерова тъжна на рождения си ден, Благой Георгиев не се сети за нея

А тя е, че танцьорката е в жестока депресия от развода с Благой Георгиев. Който дори не й се обадил да й честити празника. По една случайност Есмер е родена на същата дата като сина на Джизъса от Христина Витанова.

Футболистът не пропусна да поздрави момчето си в мрежата и да му засвидетелства обичта си. Докато за Есмер дори не се сети. Това сринало жестоко татарката, която се насилила дори да излезе и да празнува вечерта.

Омерова почерпи сестра си Маргарита и тяхна приятелка в ресторант като партито беше повече от скромно и тихо. Запознати разкриха, че след раздялата с Георгиев Есмер таяла надежда, че може отново да се съберат, но уви.

Нито многозначителните й любовни постове в мрежата, нито провокативните снимки накарали Благо да промени решението си и да я потърси. Припомняме, че той буквално избяга от нея и дома им, заради безграничната ревност на красавицата.

След краха на връзката им Есмер Омерова изруси косата си и се опита да намери нов смисъл в живота – сполучливо или не. Благой поне постъпи благородно като й остави семейния ресторант в Москва, както и клиника по естетична хирургия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар