Тони Димитрова откровено заяви, че не иска да има нищо общо с Иван Ченов!

Любимката на народа, певицата Тони Димитрова гостува в Нова телевизия. В ефир, пред Мон Дьо и Ива Софиянска тя проговори за разпада на връзката си с Иван Ченов. [caption id="attachment_409005" align="alignright" width="300"]Тони Димитрова Чаровната Тони Димитрова не иска и да се сеща за бившия си Иван Ченов[/caption] Припомняме, че Тони и Иван бяха заедно няколко години като изпълнителката буквално сияеше в началото на отношенията им. Не й пречеше нищо, най-малкото, че музикантът е доста по-млад от нея. И двамата имат по едно дете, не планираха да си правят общо и просто се наслаждаваха един на друг и на живота. Е, преди няколко месеца всичко рухна с трясък. А Тони Димитрова излезе с гневен пост в мрежата като помоли медиите да я оставят на мира и да спрат да ровят с мръсни ръце в живота й. Днес в Нова телевизия Тонито призна, че не е влюбена и че е преодоляла както обичта, така и болката си от Иван. Тя направи нещо многозначително, заявявайки, че не иска дори да говори за тази връзка, защото се срамува. Припомняме, че вариантите за раздяла между двамата бяха два. Говореше се, че Ченов здраво залита по хазарта и Тони не е успяла да му повлияе. Другата мълва пък беше за изневяра от негова страна, при това с далеч по-млада мацка. Каквато и да е истината, очевидно няма да бъде разкрита скоро. Важното обаче е, че Тони Димитрова призна, че най-лошото вече е минало, а Иван Ченов не е дори спомен в живота й.

Това, което към днешна дата трови душата на певицата, е злобното отношение на някои хора към дъщеря й. Момичето беше оплюто от мнозина по време на абитуриентския си бал, което нарани певицата.

"Никога не съм искала медиите да отразяват бала на дъщеря ми, но останах потресена от лошото отношение на някои хора към нея и мен. Кога ще проумеем, че злобата само вреди и то на този, който я излъчва", убедена е лъчезарната Тони Димитрова.