Потребители помляха Наум Шопов в мрежата: Лъжел за тялото си, взимал добавки! (виж тук)

Потребители помляха Наум Шопов в мрежата: Лъжел за тялото си, взимал добавки! (виж тук)
Гласувайте за статията

Наум Шопов показа свои снимки от преди и сега, което му изигра лоша шега!

Младият актьор Наум Шопов се превърна в новия секссимвол на България с ролята си на д-р Тасев в сериала „Откраднат живот“. Студентът, който учи медицина, влезе сякаш на шега в докторската поредица, а вече е главно действащо лице.

Наум Шопов

Наум Шопов изваял тяло не само с фитнес, но и с добавки, коментират познавачи в мрежата

Наум Шопов пленява фенките не само с благородната си роля, но и с убийствено тяло. Което отдавна си позволява да препоръчва на потребителите в мрежата. Той не спира да приканва хората да тренират и да се хранят здравословно. Това обаче му изигра лоша шега наскоро.

Наум постна две свои снимки – от сега и отпреди 3 години. На които изглежда като двама коренно различни човека. Оказа се, че мнозина не вярват на твърденията му, че е постигнал такава разлика само с хранене и тренировки. Ето какво му пишат:

„Малко започва да се прекалява с тези снимки. Момчето е умно, талантливо, упорито – това е повече от видно. Но всяко нещо с мярка, за да не получи обратен ефект. Дано да съм разбрана правилно“.

„Такава телесна маса е невъзможно да се натрупа без хранителни добавки, химии и анаболи, и то за толкова кратко време“.

„Кого лъжеш бе, Наумчо?! Хранене и движение – глупости! Не сме от вчера и отлично знаем как се прави такова тяло. Последното, което е от значение, е храната. А първото са добавките. Само че от тези добавки гледай да не спре да ти става след време“, тези и още ред други коментари заляха и обичания Наум Шопов. Как ще им отвърне той, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар