Цирк: Алисия и Николета Лозанова заедно във ВИП Брадър?

Цирк: Алисия и Николета Лозанова заедно във ВИП Брадър?
Гласувайте за статията

Алисия и Николета Лозанова влизат заедно във ВИП Брадър?

Алисия и Николета Лозанова ще са сред новите участнички в най-известната Къща на България. Във всеки сезон на скандалджийското шоу винаги има по един представител на поп фолка у нас, който неминуемо става център на внимание. Според последните опции в този ще е звездата на „Ара мюзик”- Алисия.

Алисия

Циркът Николета и Алисия може да се пренесе във ВИП Брадър

Изпълнителката на „Моят рай” винаги е била интересна за медиите и зрителите. Гласовитката от Вакарел е с неустановен любовен статут в последно време. След серия неуспешни връзки певицата акостира при пернишкия бизнесмен Жоро Бирмата. С днешна дата не се знае какви са отношенията им и дали връзката им продължава.

Четири години тя бе гадже на Ники Михайлов. С днешна дата той отново е с вечната й врагиня Николета Лозанова. Манекенката стана жена и на Валери Божинов. Преди това Алисия му роди син, след което плеймейтката й го открадна и направи свой съпруг.

Двамата си родиха дъщеричката Никол, а сега Николета пак върти любов със старото си гадже и бивш приятел на Алисия– Ники Михайлов.

Алисия винаги е била сред интересните певици и към нея непрекъснато валят офирти за участие от различни формати, които тя отказва. Не веднъж се е писало, че поп фолк дивата влиза в най-известната къща, но досега това не се е случвало.

От известно време фолкаджийката вече е променила отношението си към ВИП Брадър и го намира за особено интересно. Ако приеме, най-вероятно ще постави условие да напусне преждевременно шоуто, ако не бъде изгонена от зрителите.

Така чалга изпълнителката най-вероятно ще дели един покрив с вечната си врагиня Николета. Плеймейтката бе сред най-коментираните евентуални участници още от миналия сезон на шоуто.

В момента НиЛо прекарва времето си в Кипър с Ники Михайлов. Връща се в България само за фотосесии и реклами. Нищо чудно продуцентите на ВИП Брадър да вкарат и двете в Къщата. Това би гарантирало висок рейтинг и голям зрителски интерес за шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар