Шок: Отиде си голямата любов на Юксел Кадриев! (Водещият не бил на погребението й-виж още)

Шок: Отиде си голямата любов на Юксел Кадриев! (Водещият не бил на погребението й-виж още)
Гласувайте за статията

Отиде си голямата любов на Юксел Кадриев!

Внезапна смърт отне живота на голямата любов на Юксел Кадриев. Двамата с новинаря имали връзка последните три години. Това е бизнесдамата Диана Янкова. Рак на дебелото черво отнел живота на 52-годишната бизнесдама.

Три месеца варненската красавица се мъчила от коварната болест, преди да почине на 21 юни. Известната бизнесменка бе изпратена в бял ковгеч.

Над 200 души се взеха последно сбогом с нея в храма „Успение Богородично”. Сред опечалените бяха много известни светски персони, бизнесмени и всички носителки на „Мис Варна”. През последните 13 години красавицата бе част от модния елит в морската столица.

Изненадващо Юксел Кадриев не бил на погребението й. Блондинката имаше връзка с водещия през последните 3 години. Тя бе забелязвана често в компанията му в София и във Варна. А журналистът пък присъстваше на последните конкурси за красота „Мис Варна”.

Отиде си голямата любов на Юксел Кадриев

„Той е мой любим мъж”, често повтаряла чаровната бизнес дама.

За осем години след развода си с оперната певица Бонка Георгиева Юки имал няколко любовни авантюри. Но той изживял истинска любов с варненката Диана Янкова, пише Блиц.Телевизионерът смело демонстрирал любовта си на публични места и не спирал да я дарява с ласки.

Макар разликата във възрастта им да била 7 години в полза на Диди, това не притеснявало влюбените. Защото знойната русокоска била доста поддържана жена и не й давали повече от 40 години.

Любимата Диана Янкова на Юки

Диана Янкова притежавала империя от 6 фирми, повечето в сферата на козметиката и красотата.С типичния си размах мечтаела да отвори и туристическа агенция за луксозни пътувания.

Миналото лято изненадващо се разделили с Юксел Кадриев.Обяснявали, че го направили приятелски и без скандали. В началото на февруари й прилошало и отишла на лекар. Оказало се, че е болна от рак на дебелото черво в последния, фатален стадий. Коварната болест я довършила за 3 месеца, като накрая тежала едва 37 кг.

„Каквото и да е станало между нея и Юксел, можеше поне да си вземе последно сбогом”, възмутени са нейни приятелки.В деня на погребението водещият бил на работа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар