Виктор Николаев направи немислимото: Край с апартамента му в центъра на София!

Виктор Николаев направи немислимото: Край с апартамента му в центъра на София!
Гласувайте за статията

Виктор Николаев се разделя с жилището, което трябваше да остане на дъщеря му!

Журналистът Виктор Николаев се оказа в доста неприятна ситуация. Той е закъсал сериозно с парите, щом е посегнал на едно от двете си жилища на центъра на София.

Виктор Николаев

Виктор Николаев закъса с парите

Вики го бил купил преди време, като си правел сметката един ден да го остави на дъщеря си Дара. Проблемът обаче дошъл от това, че го взел на кредит, което в момента му коствало много.

От няколко месеца не можел да покрива вноските по ипотеката и затова решил да продаде жилището. Засега обаче нямало никакви желаещи, като това, че има ипотека, допълнително усложнявало ситуацията.

Не е ясно защо и как се е стигнало дотам, че Виктор Николаев да няма пари за ипотеката си. Очевидно семейството му е с доста намален бюджет, въпреки сериозната сума, която той получава като заплата в Нова телевизия.

Жена му Людмила обаче не може да се похвали с голяма заплата. Тя работи в радиото, където заплатата й е направо смешна в сравнение с тази на мъжа й. На всичкото отгоре наскоро е била и намалена поради увеличаване на разходите на медията.

Все пак Вики и Люси няма да останат на улицата, дори и да продадат апартамента. Те имат още едно жилище на пъпа на София, където живеят в момента.

С парите от евентуалната продажба журналистът се надявал да си купи къща в покрайнините на столицата. Той вече бил отегчен от цялата шумотевица на големия град, пише в. „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар