Кичка Бодурова носи голям грях към дъщеря си

Кичка Бодурова носи голям грях към дъщеря си
3 (60%) 1 vote

Кичка Бодурова не е била перфектната майка за Кристи-Жаклин!

Певицата Кичка Бодурова навсякъде изтъква как дъщеря й е всичко за нея и е целият й свят. Може и така да е, но невинаги го е показвала.

Кичка Бодурова и Кристи-Жаклин

Кичка Бодурова не е била перфектната майка за Кристи-Жаклин

Естрадната изпълнителка и до днес не може да си прости, че не е била непрекъснато до Кристи-Жаклин по време на детството й. Това е най-големият й грях в живота.

Показателно в това отношение е поведението на звездата между първия и втория й брак. Когато се залюбва с Гари, тя оставя детето си при баща му Крис.

Кичка Бодурова заминава под предтекст, че ще прави зимно турне, което обаче се проточва доста именно заради новата й любовна тръпка. Сексът с Гари е толкова прекрасен, че тя забравя изцяло за дъщеря си, пише в. „Галерия“.

Напомня й го инфаркт на Крис. След като той вече не е в състояние да гледа момичето им, Кичка взима детето с нея в Сан Диего и заживява за постоянно с Гари.

Всичко това обаче се отразява на психиката на Кристи-Жаклин Зарпас. Когато е на 16 г., тя изявява желание да започне работа, за да не зависи от родителите си.

Работата обаче е доста неприятна за майка й. Девойката става модел на татуси, с което може би на подсъзнателно ниво наказва Кичка за поведението й, когато е била малка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар