Ревността на Никол задушава Григор Димитров

Ревността на Никол задушава Григор Димитров
3 (60%) 1 vote

Григор Димитров е постоянно под наблюдението на гаджето си, въпреки че се виждат рядко!

Никол Шерцингер явно не се чувства особено сигурна в любовта на Григор Димитров, защото непрестанно го следи. Това стана ясно от последните разкрития за връзката им.

Григор Димитров и Никол Шерцингер

Никол Шерцингер ревнува Григор Димитров

Както е известно, певицата и тенисистът не се виждат особено често, тъй като и двамата са подложени на много ангажименти. Тя постоянно е по концерти и участия, а той обикаля света заради различни турнири.

Въпреки това обаче мулатката успява да държи изкъсо Гришо. Тя постоянно му звъняла и настоявала винаги да получава програмата му за тренировки и мачове, за да знае нон-стоп къде е и какво прави.

Когато имала възможност, Никол искала сама да се убеди във верността на хасковлията. Тя веднага пристигала при него, за да не му позволи да й изневери.

Така е и в момента. Певицата е в Лондон, където ще се изиграе поредният „Уимбълдън“.

По принцип ревността е присъща за връзки с голяма възрастова разлика на партньорите. По-големият на години често ревнува, защото се страхува, че ще бъде напуснат заради възрастта си.

Така явно се получава и с Шерцингер. Тя чукна 40 вчера и отпразнува рождения си ден именно с Григор Димитров. Двамата са били на романтичен ресторант, а после по всяка вероятност са прекарали страстна нощ заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар