Хилда Казасян – за суетата и промяната

Хилда Казасян – за суетата и промяната
Гласувайте за статията

Хилда Казасян – за суетата и промяната. Една от най-харесваните звезди у нас е именно Хилда. Тя е любимка на толкова хора не само заради таланта си, но и заради сияещата си усмихната натура.

Дамата, която се облича често в тъмно, но душата й свети. Хилда споделя, че е доста суетна от едно до десет, може би седмица. Към външния си вид особено, често е на диета и все има изисквания към себе си. Но едва щом открила в себе си хармонията и се променила отвътре, тогава се почувствала добре и напоследък е видно колко се е разхубавила певицата.

Признава, че е религиозна, но не крайно, уважава арменските традиции, но не ги спазва дословно. За любовта споделя, че мъжа до нея трябва да е приет от детето й първо, след това да притежава и куп други качества, за да му се довери да започне връзка.

От доста време тя е половинка на Пламен, който има свой бизнес, попитана в „Ева“, защо тя никога не излиза с музиканти. С усмивка Хилда споделя, че късмет и може би защото с повечето се познават от деца, преди да имат време да се влюбят.

Щастието за Хилда с една дума е Надежда, това е детето й, на което тя се посвещава изцяло с раждането на малката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар