Бомба: Гала си сложи силикон на 51 г.?

Бомба: Гала си сложи силикон на 51 г.?
Гласувайте за статията

Гала се подмладява по всякакъв начин!

Тв водещата Гала очевидно не приема особено добре това, че остарява. Тя вече е на 51 г. и явно смята, че на тази възраст й трябват изкуствени процедури, за да бъде красива.

Гала

Гала вече е със силикон?

Много от познатите й са на мнение, че блондинката си е сложила силикон в бюста. Причината е, че напоследък циците й изглеждат далеч по-големи, а не се забелязва някакво напълняване от нейна страна.

Имаше слухове, че е бременна, но тя ги отрече категорично. А и е доста вероятно на тези години вече да не може да зачене.

Гала никога не се е славила с особено големи гърди. Напротив, тъй като е доста слаба по прирорда, бюстът й винаги едва се е виждал.

Сега обаче е друго. Мнозина от колегите й твърдят, че вече забелязват сериозно деколтето на русокосата водеща на „На кафе“.

„Личи си, че вече има какво да се види. Добре, че повечето тук сме женени.“ – споделят нейни колеги от Нова телевизия.

На евентуалните й нови цици може да се радва само един мъж. Това е Стефан Николов, който от една година насам й е колега и партньор в ефира.

Има вероятност именно заради него Гала да е прибегнала до силикон. Всеки мъж обича по-пищната женска гръд и това не е тайна за никого.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар