Деян Донков забрани на Радина да ражда повече

Деян Донков забрани на Радина да ражда повече
Гласувайте за статията

Деян Донков не иска повече деца!

На актьора Деян Донков явно му е дошло в повече новото му бащинство, защото има намерение то да е и последното му. Той вече има две деца – и двете момчета, с което смята, че си е свършил работата с продължаването на рода.

Деян Донков и Радина Кърджилова

Деян Донков забрани на Радина да зачева отново

Звездата от Народния театър провел много сериозен разговор с Радина Кърджилова по този въпрос. Обяснил й, че не иска повече деца и да не се надява да й направи второ бебе.

По принцип актрисата била на друго мнение по въпроса. Тя е на 32 г. и има достатъчно време да стане отново майка, което било сред плановете й за бъдещето.

Деян Донков обаче вече прехвърли 40-те и не му се занимава повече с пеленачета. Достатъчно му е, че в момента се налага да сменя памперси.

Припомняме, че актьорът има и едно по-голямо дете, което е от бившата му съпруга. Така че спокойно може да си позволи повече да не гушне своя рожба.

Отдавна се говори, че именно Деян е шефът във връзката с Радина. Той взимал повечето решения, а тя била принудена да се съгласява.

Актьорът все пак направи един голям жест към нея, като й направи бебе, което за него не беше наложително. Втори такъв жест обаче няма да има.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар