Симона разплака Глория: Винаги ще бъда до теб, мамо, обичам те!

Симона разплака Глория: Винаги ще бъда до теб, мамо, обичам те!
3.5 (70%) 2 votes

Симона Загорова трогна Глория за рождения й ден!

Отношенията между Глория и Симона Загорова са много близки и това си личи отдавна. Двете са не само майка и дъщеря, но и най-добри приятелки.

Симона и Глория

Симона трогна Глория

Наскоро звездата на „Пайнер“ навърши 45 г., а щерка й я трогна с честитка във Фейсбук. Мони за пореден път изрази голямата си любов към жената, която я е родила и отгледала.

„Честит рожден ден на най-прекрасната майка на света!
Мамо, бъди ми жива и здрава! Нека щастието и любовта да бъдат с теб! Бори се с всичко както досега, с голяма усмивка на лицето! Винаги ще бъда до теб! Благодаря ти за всичко, което си направила и правиш за мен! Обичам те с цялото си сърце!“ – написа Симона Загорова в мрежата.

По всичко личи, че Глория тази година е празнувала с мъж до себе си, тъй като има снимка с огромен букет от червени рози. Тя е получила множество честитки, които са направили празника й пълен.

„Искам да ви кажа само – Благодаря!❤️❤️❤️
Имам най – страхотните фенове, приятели и близки! Обичам ви безкрайно много! Пожелавам си най-вече здраве, другото зная как да го направя! Поставих си нова цел в живота и ще я постигна с Бог напред, защото искам ли нещо … „Няма какво да ме спре“! 🙏🏻😉💋💋💋💫“ – написа примата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар