Голямата лъжа на Веселин Маринов лъсна: Още е с Веселина Пеева – шокиращи подробости!

Голямата лъжа на Веселин Маринов лъсна: Още е с Веселина Пеева – шокиращи подробости!
Гласувайте за статията

Веселин Маринов не се е разделил с Веселина Пеева, през цялото време е лъгал!

През последните месеци Веселин Маринов направи всичко възможно да се изкара сам и нещастен, а всъщност не е точно така. Той не е скъсал с Веселина Пеева и двамата още са заедно.

Веселин Маринов и Веселина Пеева

Веселин Маринов е лъгал, че не е с Веселина Пеева

След смъртта на баща си Веско опита да лансира в общественото пространство, че се е измъкнал от оковите на Веса, която заряза децата си заради него. Причината е, че тя не беше никак долюбвана от родителите му и мнозина го укоряваха, че именно връзката му с тази жена е довела до фаталния край на татко му.

Истината обаче лъсна преди почти месец. На 6 юни в сайта pronewsdobrich.bg на бял свят се появява публикация със заглавие „Веселин Маринов с взривяващ концерт в Добрич“. В текста на статията фигурира следното: „С песента „Моето момиче” той поздрави любимата си Веселинка, която е от Добрич и беше в залата.“

Сайтът pronewsdobrich се списва от Станислава Кръстева, която е една от пиарките на управляващата партия в Добрич. Публичен известен факт е и че Веско Маринов е обвързан с ГЕРБ, включително и по бизнес линии, пише HotArena.net.

В статията е споменато името на Веселина Пеева неслучайно. Запознати разкриват, че тя се изживявала като кмет на Добрич и се правела на велика по улиците на града, само защото гаджето й е известно.

HotArena.net разкрива, че Веселина Пеева толкова се е самозабравила и е изгубила връзка с реалността, че дори е осъществила насилие над малкия си син и това е документирано.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Голямата лъжа на Веселин Маринов лъсна: Още е с Веселина Пеева – шокиращи подробости!”

 1. ДОБРУДЖАНЕЦ

  юли 04. 2018

  Тя тая Веселинка е по-проста и от Гала ,че кой пенсионер или циганин в Добрич ще и обърне внимание /то само такива останаха/Сигурно си е платила за рекламата.

 2. Питащ

  юли 09. 2018

  Ивaн Гoчeв имaм питaнe ĸъм тeб.Kъдe мoгa дa тe видя и щpaĸнa c тeзи гoлeми poги.Иcĸaм дa тe пyблиĸyвaм в cпиcaниe „Лoв и pибoлoв“. Xи xи xи
  Cтигa caмo ти cи пиcaл зa Beceлин Mapинoв.Иcĸaм и aз дa нaпишa нeщo зa тeб пpидpyжeнo cъc cнимĸoв мaгepиaл.Maй cи вĸapa aвтoгoл c тeзи cтaтии и paзбpaxмe,чe poгитe ca ти мнoooooгo гoлeми.

Добавете коментар