Слави Трифонов: Същият Бойко, който роптае, че няма остров, ме набеди, че имам градинка пред Японския!

Слави Трифонов: Същият Бойко, който роптае, че няма остров, ме набеди, че имам градинка пред Японския!
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов скочи срещу Бойко Борисов и сагата с гръцкия остров!

Шоуменът Слави Трифонов получи своя шанс за реванш. И то лично с премиера Бойко Борисов. Дългия изригна в мрежата относно сагата с гръцкия остров на премиера и не пропусна да му напомни за някогашните обвинения към себе си. Ето какво отбеляза Слави:

Слави Трифонов

Слави Трифонов припомни на Борисов какво е да те сочат с пръст

„С огромен интерес наблюдавам очарователната сага за „острова, който е собственост” на Бойко Борисов и незнайно защо в съзнанието ми напират спомени.

Същият този Бойко Борисов, който възропта срещу някакъв маргинален сайт, написал, че има остров… Същият този Бойко Борисов, заедно с подобни жълти медии, твърдеше, че аз имам градинка пред Японския хотел в София.

И то дълго време, докато аз от телевизионния екран не му казах, че ако продължава да твърди подобни глупости, нищо че е министър- председател, ще го осъдя. Защото е лъжец.

Сега го боли. Когато става дума за самия него – го боли. Защото той нямал остров. По-странното е, че и медиите ги боли. Ето – Нова Телевизия свалиха предаването на Милен Цветков, а “24 часа” се хвърлиха като Матросов на амбразурата да защитават горкия Бойко Борисов, който няма дори един остров.

Всъщност, градинката се превърна в остров, а фалшиви новини ще има, докато има фалшиви медии и фалшиви политици“, заяви категорично Слави Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар