Емил Кошлуков втрещи: Разкарайте се с тази вътрешна красота! (виж „мъдростите“ му тук)

Емил Кошлуков втрещи: Разкарайте се с тази вътрешна красота! (виж „мъдростите“ му тук)
Гласувайте за статията

Емил Кошлуков потресе с крайно плоски съждения!

Програмният директор на БНТ – Емил Кошлуков потресе мнозина в мрежата с крайно плоските си съждения. При това на неговите години, когато отдавна не е първа младост. И претенциите за интелект, които има. Ето какво изръси Кошлуков:

Емил Кошлуков

Емил Кошлуков този път сцепи с мъжка тъпотия

„Старото клише, дето външната хубост не била важна, а вътрешната и т.н….е каква е тая вътрешна хубост, красив панкреас? Аз някой да се влюби в черен дроб не съм виждал, все още бюстът води по точки пред вътрешните органи.

Разбира се, за някои може и да не е важно как изглеждат, като Бил Гейтс например, но останалите простосмъртни се налага да се съобразяваме“, изстреля ни в клин, ни в ръкав Емчо. Повечето от виртуалните му приятели – особено жени, не бяха никак доволни.

„По дрехите посрещат, по ума изпращат“ гласи стара поговорка… Онова невидимото … се вижда най- добре точно, когато го няма или едвам е забележимо!

Аз пък си имам своя поговорка, че красивият човек може да бъде като една излъскана и примамлива червена ябълка, която може да се окаже … червива!“, моментално започнаха да го засичат в профила му. А някои дори подшушнаха, че с тези разсъждения самотен ще си остане.

„То от години не го знаем Емил Кошлуков да е завъртял свястна жена до себе си. И да не се отчайва, ама с този акъл няма и да си намери такава. Хептен се разлигавиха тези български мъже, ако изобщо можем да ги наречем такива“, изригнаха в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар