Мариела Нордел зове на протест: Сложи прилеп пред парламента! (виж тук)

Мариела Нордел зове на протест: Сложи прилеп пред парламента! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел приканя всеки да занесе и постави по един прилеп пред парламента!

Устатата кулинарка Мариела Нордел взриви мрежата с нещо тотално ночаквано от нея. А именно призив за протест. Не сме свикнали да свързваме Нордел с политиката и политическите въпроси, но ето, че всяко нещо си има първи път.

Мариела Нордел

Устатата Мариела Нордел с доста интересна хрумка за протест

„Котката ми снощи скитосва някъде по покривите и се върна с един прилеп! Сложи го на килима в хола и се оттегли. На котешки език това означава, че тя ни показва как да ловуваме и да се храним. Защото, според котешката логика, ние, хората, сме котки, които не са много наясно с живота и тя трябва да ни показва кое, как, що…

Не е ли време и ние да поставим по един прилеп пред Парламента? Просто да им покажем кое, как, що?

Гласят се тихомълком да прокарат Истанбулската конвенция, която посяга на най-скъпото ни – децата. Гласят се и да узаконят педофилията, което е удар срещу човешката раса. Гласят се, отново без да ни питат, да ни отнемат и Лева, и да ни натрапят еврото…

Три причини да им сложим прилеп пред парламента. Още повече, че БиБи претендира да е банкянската версия на Батман, демек – човека прилеп!
#прилеп СЛОЖИ ПРИЛЕП ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!“, призова Мариела Нордел в профила си в мрежата.

Няма как да не й го признаем – думите звучат интересно, логично и най-вече правдиво. Още повече след последното увеличение на цените от 1 юли, мнозина са готови не прилеп, а и крокодил да докарат пред Народното събрание. Стига да ги отърве от душманите вътре.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар