Явор Дачков шокира с коментар за световното: Намеси и националите от 94-та! (още подробности)

Явор Дачков шокира с коментар за световното: Намеси и националите от 94-та! (още подробности)
Гласувайте за статията

Явор Дачков разтърси мрежата с коментар за световното по футбол!

Журналистът Явор Дачков взриви мрежата с неочаквания си анализ на световното по футбол. Думите му обаче успяха да шокират мнозина заради неочакваната намеса на националите ни от великата 1994-та година. Ето какво заяви Дачков:

световното

Явор Дачков втрещи с коментара си за световното по футбол

„Ура за Хърватия, макар и на косъм. Русия играе безобразно и на принципа „Ставай страна огромная“. Шовинистична мания за доказване, никаква техника, никакъв финес, нито красота, нито въображение.

Напомнят малко на българите от 94 – развалят играта на противника с липса на игра, малко случайност и вървим напред.

Винаги са ми били неприятни, но все пак по политически, конюнктурни причини е добре, че продължават, за да натриват носовете на либералките. А и испанците си заслужиха отпадането, защото, като по-големите отбори, не вземат много сериозно тези първенства, които заприличват на УНИЦЕФ.

Инициативи на ООН. Гениални и много добри футболисти са се трепали цял сезон като наемници за своите отбори срещу огромни пари, а вместо малка почивка им се налага да изобразяват национална идентичност и да го играят олд фешън.

Корпоративно либарално лицемерие. Иначе според мен, общо взето, първенството върви добре от политическа гледна точка – маргиналите взимат връх, а уморения и преял елит яде бой.

Когато трябва има драми с дюзпи и се симулира истинско състезание, каквото беше през 1982, например. Масите сме доволни, нищо, че в живия живот нещата не стоят точно така“, написа Явор Дачков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар