Бомба: Щерката на Гала заряза гаджето си заради друг! (Мари разби сърцето на Косьо с Петър)

Бомба: Щерката на Гала заряза гаджето си заради друг! (Мари разби сърцето на Косьо с Петър)
Гласувайте за статията

Щерката на Гала – Мари Будева от няколко месеца е с ново гадже!

Дъщерята на Гала – младата Мари Будева се оказа истинска палавница. Кой да предположи, че тя ще разбие сърцето на дългогодишния си приятел Константин, при това заради друг.

Мари

Мари Будева залюби друг, заряза сина на Джуджи

Както знаем, Косьо е син на приятелката на Гала – Джуджи. Двамата с Мари Будева не криеха любовта си години наред и бяха неразделни. Наскоро обаче стана ясно, че момичето тъче на друг стан.

Новият любим на Будева се нарича Петър и двамата се запознали по време на курс по фотография. В началото си говорели само за уроците и обсъждали еднаквото си влечение към снимките. После Петър помолил Мари да я снима, за да се упражнява.

От дума на дума и от снимка на снимка чувствата помежду им пламнали. Щерката на Гала не обелва и дума за промяната в любовния си статус, за да не срами Константин пред медиите, пише вестник „България днес“.

Синът на Джуджи преживявал много тежко раздялата с Мари, а майка му се тревожела да не направи някоя глупост. Припомняме, че преди години момчето беше опитвало да посегне на живота си.

„Марито има силни чувства към Косьо и винаги ще е така. Все пак той е първата й любов и тя много държи на него, уважава го. Но хората порасват, променят се и ето, че е срещнала човек, който може би й дава повече в духовен план“, коментират близки до Мари източници.

Още не е ясна реакцията на Гала и дали самата тя одобрява новия избраник на дъщеря си. При все, че двете винаги са били близки и си имат огромно доверие обаче, тя определено ще я подкрепи в решението.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар