Михаела Маринова бясна на гаджето: Дюлгеров не спира да афишира връзката им! (виж тук)

Михаела Маринова бясна на гаджето: Дюлгеров не спира да афишира връзката им! (виж тук)
3 (60%) 2 votes

Михаела Маринова и Александър Дюлгеров май няма да издържат дълго заедно!

Младата певица Михаела Маринова откри отново любовта в лицето на футболиста от ЦСКА Александър Дюлгеров. Двамата са заедно едва от няколко месеца, но Мишето вече започна да бере ядове с него.

Михаела Маринова

Михаела Маринова вече започна да бере ядове с новия си

Работата е там, че певицата на Саня Армутлиева държи да пази в тайна и далеч от медиите връзката си. Навремето тя си изпати от преекспонираната любов с Иво Добрев и се зарече, че няма да повтори това никога повече.

За разлика от нея обаче, Александър Дюлгеров не спира да афишира, че е с Михаела. Той все по-често поства техни общи снимки в мрежата и пише ли пише любовни излияния.

Близки до чаровницата разкриха, че футболистът се дразнил от честите раздели с Михаела. Ето например, днес той е на лагер с тима си в Австрия, а тя е на турне у нас.

„Сашо не може да е постоянно с Мишето и това го дразни. В същото време тя е заобиколена от мъже и почитатели, които по всякакъв начин се опитват да спечелят вниманието й.

Михаела му се обяснява, че няма за какво да се тревожи, но той трудно вярва на тези думи. Тъпото обаче е, че прекалява и това може да му изиграе лоша шега. Гаджето му е момиче с характер и собствено мнение, затова като нищо ще й писне и ще го зареже“, коментират близки до Михаела Маринова източници.

Засега поне Дюлгеров е в пъти повече за предпочитане от Иво Добрев заради това, че е истински влюбен. И не слага рога на Маринова, както го правеше Ивчо почти през цялото време на връзката им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Михаела Маринова бясна на гаджето: Дюлгеров не спира да афишира връзката им! (виж тук)”

  1. Анонимен

    юли 04. 2018

    Тя е с Иво Добрев..поне да си бяхте формирали лъжата както трябва

Добавете коментар