Мис Бони припомни свое старо обещание, което важи с пълна сила и днес!Гримьорът Мис Бони

многократно е определян като скандален от медиите. Или твърде устат. Явно обаче това е мнението на онези, които не го познават лично и на които той хич не цепи басма. [caption id="attachment_409314" align="alignright" width="300"]Мис Бони Мис Бони яко бръкна в здравето на някои звЕзди[/caption] Днес Борислав Соколов, както е истинското му име, припомни свое старо обещание. И се зарече, че продължава да го спазва и ще го спазва докрай. Въпреки че има светски личности, които ще се почувстват накърнени: "Скъпи приятели, познати и непознати, това е още един статус, който някои ще приемат като тежка обида. А други, като поредният път, в който се опитвам да обясня защо истината е движещата сила в моя живот. И да и не! Защото това е статус посветен на личният ми характер и неговите безкрайно интересни особености. Които малка група от хора приемат като вълна цунами върху смачканото си его, болните амбиции и нереализираните си мечти. Но това съм аз. Аз, Бони, Мис Бони, Боби, Борислав Соколов… С името и лицето си, без лицемерни маски, пъклени планове и дребни номера. През целият си съзнателен живот съм се старал да помагам, разбирам и подкрепям хората около мен, но най-вече се опитах, опитвам и ще опитвам да ги науча да вярват в себе си.

И често съм им казвал, че «Приказка са стълбата» на Христо Смирнески не е поредното му произведение попаднало в учебниците по литература, а е урок за всеки, който се опитва да размени съвестта си за розов и спокоен живот.

Казвам го сега и на вас, четете по-често «Приказка за стълбата», тя винаги ще ви дава силата и смелостта да казвате истината право в очите. Никога не съм си създавал умишлено врагове и ако такива все пак има, то със сигурност мога да кажа, че те са се самоизградили и повярвайте ми дори не подозирам за тяхното жалко съществуване.

Публично заявявам, че спирам да работя с «ЛИЧНОСТИ», които много отдавна са забравили от къде са тръгнали, а човещината, като мръсен парцал са захвърлили в ъгъла на бедното си минало.

Отказвам да бъда до хора, които като с гума изтриха от малките си мозъци приятелството, жестовете на внимание и най-вече отношението си към мен, не към ГРИМЬОРЪТ Мис Бони, а към ЧОВЕКЪТ Борислав... В този живот съм бил много неща, може би съм вървял и по грешни пътеки, може би съм казал някои думи с груб тон или съм затворил на някого телефона, но това, което никога не съм бил е лицемер. Никога не съм намирал обходни пътища за истината и нямам намерение да го правя, до моментът, в който Господ не реши да ме приеме при него. По кой път ще тръгна тогава, само ТОЙ знае. Но тук и сега по моята магистрала на табелите пише само «ИСТИНАТА Е СЛЕД 20, 100, 2000 и т.н. КИЛОМЕТРА». Това обаче не ме прави враг, нито ме озлобява към хората. Приемат ме за такъв, само онези, в чийто арогантни глави се вихрят мръсни схеми и тъмни тайни.

За мен ИСТИНАТА се казва директно в очите, независимо от това, колко ще боли. ФАКТИТЕ, също. И винаги казвам АЗ! Да, звучи егоистично, надуто и напудрено. Но никога не съм си позволявал лукса да говоря с чужди думи, да боравя със слухове или да разказвам приказки от сорта: «Една жена каза...».

Ако има ОБИДЕНИ то това си е само и единствено техен проблем, който тежи на мръсната им съвест", заяви категорично Мис Бони.